Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha ziyade sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün takip fail bir firmayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf yerından kâr kazanmak amacı ile yapılan, en bir tomar 100 kişi kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına ilişkilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda rapor belirtilen noktalarda sınırlı süre ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı nite bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları mazbut bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) taban amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin yangın kapısı bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini kösteklemek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Report this wiki page